Verlichting

20210616 094656 Resized
20210616 095213 Resized
20190109 143815 Resized

Binnenverlichting

Verlichting is cruciaal op veel plekken in uw huis, maar natuurlijk ook op kantoor. Licht bepaalt daarbij de sfeer. Fel licht wordt meestal gebruikt op kantoor, zodat iedereen op een prettige manier kan werken. Voor een etentje of een avond met vrienden wil je natuurlijk graag een warme sfeer creëren. Dit kan bijvoorbeeld met dimlicht. Met de juiste combinatie aan verlichting brengt u de juiste sfeer op het juiste moment. De keuze in verlichting is reuze. Van spotjes in het plafond tot staande lampen en hanglampen. Wij stellen natuurlijk graag met u een lichtplan op. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren wordt dit een persoonlijk en efficiënt licht plan.

20190331 204338 Resized

Buitenverlichting

Buitenverlichting is natuurlijk net zo belangrijk als binnenverlichting. Buitenverlichting brengt sfeer, maar is ook handig als het rondom uw huis heel donker is. Bij het plaatsen van buitenverlichting dient er rekening gehouden te worden met een paar extra veiligheidsmaatregelen. Voor buiten kunt u niet dezelfde materialen gebruiken als voor binnen. Het is belangrijk dat de kabels diep onder de grond worden gelegd en de producten zeer geschikt zijn voor buiten, anders is het krijgen van een storing eerder een regel dan een uitzondering.
Als er wordt gesproken over buitenverlichting hebben wij het bijvoorbeeld over grondspots, wandlampen, sfeerspotjes, verlichting met sensor en schemerschakelaars. Samen met u stellen wij ook voor buiten een verlichtingsplan op, geheel naar uw wensen. U vraagt en wij draaien.

Led humidifier at home at night

Ledverlichting


Led is al jaren een onderwerp van gesprek bij het aanschaffen van verlichting. Ledverlichting is namelijk veel zuiniger dan de normale gloeilamp, spaarlamp of halogeenlamp. Qua verlichting is led wel heel anders dan andere lampen. Wij kunnen u hierin natuurlijk adviseren. Het is belangrijk om van tevoren te weten of u uw ledlamp gedimd wilt hebben, want niet iedere dimmer past immers bij iedere ledlamp. Als dit niet goed op elkaar afgestemd wordt, gaat uw ledverlichting geheid knipperen bij een lagere dimstand. Bij ledverlichting zijn er ook verschillen in kwaliteit. Als u zelf niet ervaren bent met ledverlichting raden wij u aan om uzelf goed te laten informeren door een ervaren elektricien zoals wij. Wij kijken naar uw situatie en wensen en komen met de meest efficiënte ledverlichting.

Heeft u nieuw licht nodig? Neem contact op!