Installatie en groepenkast

Kleuver Elektrotechniek zorgt voor veilig en efficiënt werkende elektra

Of u nu een huis gaat renoveren, verbouwen of aanbouwen, éé ding is zeker: uw elektrische installatie dient aangepast of vervangen te worden. Dit kan de nodige stress of bedenkingen opleveren, maar als wij bij u langskomen, wordt de gehele elektrische installatie geregeld van A tot Z. Samen met u kijken wij naar uw wensen en de mogelijkheden, want niets is zo fijn als veilig en efficiënt werkende elektra.

20200402 124227 Resized
20210130 091934 Resized

Groepenkast vervangen

Als u bent verhuisd naar een woning met een oude stoppenkast of in het bezit bent van een groepenkast die vaak een storing heeft, is het verstandig om de groepenkast te laten vervangen. Nieuwe groepenkasten zijn namelijk veel veiliger dan de oude groepenkasten, omdat er een extra aardlekschakelaar aanwezig is. Hiermee wordt kortsluiting en overbelasting voorkomen.

Iedere woning en groepenkast vergt een andere methode en werkwijze. Daarom kijken wij heel goed naar wat voor uw woning de veiligste manier is voor het installeren van de groepenkast. Groepenkasten zijn namelijk in verschillende afmetingen, aansluitingen en merken te verkrijgen. Ook het aantal groepen per groepenkast verschilt. Dit is afhankelijk van wat u aan elektrische apparatuur en verlichting in huis heeft. Gelukkig weet Kleuver Elektrotechniek hier alles van.

Groepenkast uitbreiden

Als uw groepenkast vaak overbelast is of een stroomstoring heeft, is het uitbreiden van de groepenkast een mooie en veilige oplossing voor dit probleem. Vanuit de groepenkast zijn er namelijk een aantal groepen die verdeeld zijn over de kamers van uw huis of pand. Iedere groep heeft een gelijke hoeveelheid stroom nodig. Het is belangrijk dat dit goed aangesloten wordt, anders ontstaat er alsnog overbelasting van de groepenkast en dit is erg brandgevaarlijk. Wij informeren en adviseren u hier natuurlijk graag over.

Voor vragen en advies kunt u natuurlijk altijd rechtstreeks contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

20190625 085737 Resized

Nieuwe elektrische installatie nodig? U kunt Kleuver Elektrotechniek altijd bellen